Kurser

 

Vedic Art - grundkurs / 17 principer

Kursstart: höstens kurs precis avslutad,nästa kurstillfälle vår/sommar - 2024


 

                                                           

Kursinformation:

För att gå hela grundkursen behöver vi träffas totalt 6 gånger, dessa träffar brukar vara fördelade på 3 hela helger med ca 1 veckas mellan rum, samt ytterligare 1 dag om så behövs.

Då kommer vi att ha gått igenom samtliga 17 principer. Om du inte har möjlighet att komma på någon av de dagar som vi bokat så kan vi komma överens om ny dag och tid så att du kan avsluta din grundkurs. Det finns också möjlighet att dela upp kursen, du behöver dock gå 2 dagar för att gå igenom de första principerna innan du kan göra ett längre uppehåll. Jag brukar vanligtvis ha kurser på våren och hösten. Vi kommer också att ha återträffar för de som avslutat grundkursen, då träffas vi och måla tillsammans.

 

Vad behöver du under kursen:

*Blyertspennor *Anteckningsblock  *Akvarellblock-A3 och A4 *Akrylfärg LUKTFRI kvalite

*Akvarell pennor *Penslar i olika storlekar *Oömma kläder (akrylfärg går ej att tvätta bort när det torkat)

*Innetofflor * Egen medhavd lunch, värmeplattor och ung  finns ( men ingen microvågsugn).

-Dricka, te eller kaffe bjuder jag på.

 

Bokning och kursavgift

Vid bokning och betalning av hela grundkursen 6 dagar är priset 700:- per dag, och ca 30 timmar totalt.

Anmälningsavgiften är 1000:- den ska betalas in senast 2 veckor innan kursstart. Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 1000:- registrerats på mitt bankkonto med mottagare Anette Nyqvister.

Skriv namn och kurs så får du bekräftelse så fort betalningen registrerats. Resterande kursavgift betalas senast 1 vecka innan kursstart om inget annat avtalats dvs 3.200:-.

Om du väljer att dela upp kursen och bara gå en helg blir priset 900:- per dag. Då betalar du in hela kursavgiften 1 vecka före angiven kursstart. Jag rekomenderar, att om du vill fortsätta och gå hela kursen senare att du inte gör ett för långt uppehåll. För de resterade dagarna av grundkursen betalar du 700:- per dag.


Notera att full kursavgift ska betalas även om du senare väljer att inte delta. Din anmälningsavgift är ditt godkännande av denna överenskommelse.

Om du får förhinder att på grund av sjukdom och ej kan delta, finns möjlighet att föra över kursavgiften exkl. anmälningsavgiften till senare kurstillfälle. Vid avbokning från arrangörens sida betalas full kurs och anmälnings avgift tillbaka.

 

Förkunskaper: Inga

Kurslokal:  Herrviksnäs - Värmdö stuga vid havet

Lärare: Anette Nyqvister

Datum: vår/sommar - 2024

Tider: 10:00 - ca 15.00

(Vad gäller dagarna som vi har inbokade efter att kursen startat så är jag alltid flexibel. Skulle man missa en dag kan vi alltid komma överrens om en annan dag, så att du kan ta igen det du missat.)

Anmälan: gå in på KONTAKT
Usui Holy Fire Reiki®

 


 

Usui Holy Fire Reiki®

steg I - grundkurs

 Kursstart: 9-10 december & 23-24 mars /2024


Usui Holy Fire Reiki®

steg II - fortsättning

Kursstart: 24-25 februari & 27-28 april/2024


Usui Holy Fire Reiki® III Master/Teacher

kombinerad med reviderad Reiki ART, advanced Reiki training.

Kursstart: 28-30 juni/2024


                                                           

Kursinformation: Usui Holy Fire Reiki® steg 1 - grundkurs

Här får du lära dig hur du ger Reiki till dig själv och andra med hjälp av dina händer. Under kursen får du historik och information om Reiki systemet och dess etik. Du får lära dig olika handpositioner och hur du praktiserar Reiki. Du får hjälp att ta emot och arbeta med den högsta kraften som nu finns tillgänglig för oss att arbeta med.

Holy Fire är ett tillägg och en energi höjning av den traditionella Usui Reiki. William Lee Rand en ledande Reiki Master från USA fick 2014 till sig den nya formen av Reiki energin som vi nu undervisar utifrån. Fysisk initiering ingår för varje reiki steg.

Under kursen kommer hela ditt energi system genomgå en djup inre transformation både på det personliga, fysiska, mentala och andliga planet. När du avslutat Reiki steg 1 kommer du att bli en kanal för denna fantastiska energi. Reiki energin balanserar störningar i kroppens energi system och stärker kroppens egna läkningsprocesser. Den lindrar vid smärta, stress och utbrändhet. Reiki hjälper också kroppen att rensa ut slaggprodukter och gifter.

Reiki kan utövas yrkesmässigt men också på fritiden och passar därför de flesta människor.

Det ingår också en återträff ca. 3 veckor efter avslutad kurs.*Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer*.


Datum:  9-10 december & 23-24 mars

Tid:  10:00 - ca 16:30

Lokal:  Värmdö, 25 min från Slussen eller Solna nära T-banan Näckrosen.

Förkunskaper: Inga, men bra om du har fått en Reiki behandling innan kurs start.

Har du inte fått en behandling innan, kommer vi att skickar Reiki på distans till dig.

Kursmanual samt diplom


Lärare: Anette Nyqvister & Nina Åström -

Usui Holy Fire Reiki® Master/Lärare  &  Holy Fire Karuna Reiki® Master

Anmälan: gå in på KONTAKT


Bokning och kursavgift:

Vid bokning och betalning av hela kursavgiften är priset: 3.111:-

Anmälningsavgiften är 1.000:-, den ska betalas senast 2 vecka innan angiven kursstart, om man blir sjuk under tiden fram till kursstart så kan man få pausa avgiften till ett senare kurstillfälle, den ska dock användas inom ett år från det tänkta kursdatumet. Resterande avgift på 2.111:- betalas senast 1 vecka före kursstart. Max fyra deltagare.

Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 1.000:- satts in på något av

Anette Nyqvisters eller Nina Åström konto. Skicka intresseanmälan via Anettes eller Ninas kontakt sida,

så meddelar vi aktuellt kontonummer för kursavgift.

5% av intäkterna från mina kurser går till ett välgörande ändamål.

Din anmälningsavgift är ditt godkännande av denna överenskommelse. Vid avbokning från arrangörens sida betalas full kurs och anmälningsavgift tillbaka.

OBS !!! Vid bokning av Reiki steg II samtidigt med steg I blir den totala kursavgiften 5.999:- i stället för 6.222:-.


Kursinformation: Usui Holy Fire Reiki® steg II - fortsättningskurs

Under Reiki II får du ytterligare utveckla din förmåga till att ta emot och förmedla Reiki. Denna gång fokuserar vi på att ge Reiki på distans dvs. skicka Reiki till sig själv och andra. Du kan också skicka Reiki till nutid, framtid och till ditt förflutna för att hela och läka olika situationer. Reikin fungerar också att skicka till situationer och drömmar. Tid och rum existerar inte eftersom det handlar om energi. Vi kommer också att arbeta med kristaller som är ett fantastiskt verktyg för att förmedla, absorbera och förstärka Reiki energin. Fysisk initiering ingår för varje Reiki steg.

*Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer*.


Datum: 24-25 februari & 27-28 april

Tid: 10:00 - ca16:30

Lokal: Värmdö, 25 min från Slussen eller Solna nära T-banan Näckrosen.

Förkunskaper: Reiki steg I - grundkurs (Ej distans)

Kursmanual samt diplom


Lärare: Anette Nyqvister & Nina Åström -

Usui Holy Fire Reiki® Master/Lärare  &  Holy Fire Karuna Reiki® Master

Anmälan: gå in på KONTAKT

 

Bokning och kursavgift:

Vid bokning och betalning av hela kursavgiften är priset: 3.111:-

Anmälningsavgiften är 1.000:-, den ska betalas senast 1 veckor innan angiven kursstart, om man blir sjuk under tiden fram till

kursstart så kan man få pausa avgiften till ett senare kurstillfälle, den ska dock användas inom ett år från det tänkta kursdatumet. Max fyra deltagare.

Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 1.000:- satts in på något av

Anette Nyqvister eller Nina Åström konto. Skicka intresseanmälan via Anettes eller Ninas kontakt sida,

så meddelar vi aktuellt kontonummer för kursavgift.


 5% av intäkterna från mina kurser går till välgörande ändamål.

Din anmälningsavgift är ditt godkännande av denna överenskommelse.Vid avbokning från arrangörens sida betalas full kurs och anmälningsavgift tillbaka.


Kursinformation: Usui Holy Fire Reiki® III Master/Teacher

kombinerad med reviderad Reiki ART, advanced Reiki Training.


Är du redo att höja dina frekvenser och öppna upp för stark andlig utveckling?

Då är du välkommen till dessa tre dagar fyllda av kärleksfull kosmisk energi.

Under dessa tre dagars utbildning kommer du att kunna använda denna energihöjningen till att höja dina egna energier på ett andligt, personligt samt utvecklande plan. Ditt hjärta öppnas upp för att ta emot en högre andlig energi & healing. Du kommer också får alla förutsättningar att hålla dina egna kurser i Usui Holy Fire Reiki, om du så önskar. På Master nivån arbetar energin med dina långsiktiga livsmål och syften.


Denna energihöjning är ett tillägg till den traditionella Reiki energin som Mikao Usui fick till sig 1914. Energin kanaliserades 2014 och introducerades av William Lee Rand som ett komplement till tidigare Reiki energi. William Lee Rand är praktiserande Reiki Master från USA och ICRT, The International Center for Reiki Training. Innan Holy Fire var vi bara medvetna om en del av Divine Healing, tack vare Holy Fire har vi blivit medvetna om Reiki på ett mera utökat sätt. Begreppet Holy kommer från ordet Hel/Whole som betyder Fullständig/Helhet och har inget med religion att göra. Holy Fire är en gränslös helande energi från det högsta gudomliga medvetandet.


Eftersom energierna på jorden har höjts har vi öppnat upp för fler chakra i takt med våran andliga utveckling, därför jobbar vi nu med femton chakra mot tidigare sju. Detta behövs för att vi ska kunna ta emot den nya högre frekvensen. Även färgerna ändras i takt med att vi tar emot dessa högre frekvenser.


Vi vägleds av våra närvarande kosmiska mästare och ärkeänglar. Divine Love, den högsta kosmiska kärleksenergin förmedlas via Invigningar (tändningar) i stället för Initieringar.


När man bokat sin plats och betalt kursavgiften, får man manualen hemskickad så att man hinner titta igenom och bekanta sig med de nya symbolerna. *Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer*.


Detta ingår bla i kursen:

* En fördjupad förklaring av Reikis historia och rötter.

* Initieringar i Reiki ART & Reiki Master

* Invigningar i Holy Love & Divine Love

* Definition av själ & ande

* Reiki -rörelsemeditation

* Aurarening med andlig kirurgi

* Hur man blir en bra förebild/lärare

* Guidade meditationer

* Hur man Initierar i avancerad Reiki-healing

* Alla symboler för Reiki Master, Reiki ART & Holy Love

* Tid att öva och praktisera

* Kursmanual och diplom


Datum: 28-30 juni

Tid: 10:00 - ca 17:30

Lokal: Värmdö, 25 min från Slussen

Förkunskaper: Reiki steg II  (Ej distans)

Du bör ha utfört några fysiska behandlingar, samt några distansbehandlingar.


Lärare: Anette Nyqvister & Nina Åström -

Usui Holy Fire Reiki® Master/Lärare  &  Holy Fire Karuna Reiki® Master

Anmälan: gå in på KONTAKT

 

Bokning och kursavgift:

Vid bokning och betalning av hela kursavgiften är priset: 6.998:-

Anmälningsavgiften är 1.500:-, den ska betalas senast 4 veckor innan angiven kursstart. Om man skulle bli sjuk under tiden fram till kursstart och inte kan delta, så kan man pausa sin anmälningsavgift till ett senare kurstillfälle, den ska dock användas inom ett år från det tänkta kursdatumet.

Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 1.500:- satts in på något av

Anette Nyqvister eller Nina Åström som mottagare. Skicka intresseanmälan via Anettes eller Ninas kontakt sida,

så meddelar vi aktuellt kontonummer för kursavgift.

Resterande kursavgift på 5.498:- betalas senast 2 vecka innan kursstart om inget annat avtalats.

Din anmälningsavgift är ditt godkännande av denna överenskommelse.Vid avbokning från arrangörens sida betalas full kurs och anmälningsavgift tillbaka.

  Kristaller

våra andliga mentorer, helare och andliga vägvisare

Kristallära - grundkurs dag 1

kursstart:ingen inplanerad kurs för höst & vinter - 2023


Kristallära - avancerad dag 2

kursstart:ingen inplanerad kurs för höst & vinter - 2023


Kursinformation: Kristallära - grundkurs dag 1

Under dag ett kommer vi att gå igenom de grundläggande kunskaperna i Kristallära. Denna endagars kurs lämpar sig för dig som känner att dina kunskaper om kristaller är ganska småmen du har ett stort intresse av att vilja lära dig mer. Kursen är indelad i två dagar, där man antingen kan välja att bara delta dag ett, eller så går man hela kursen dvs två dagar efter varandra. Om man väljer att bara gå en dag, kan man gå steg två när nästa kurstillfälle ges.

Förteckning över några av de saker vi kommer att gå igenom under grundkursen.

* Jordens kristallnät.

* Hur väljer, rengör jag mina kristaller.

* Vilka är de viktigaste kristallerna att börja med "must have".

* Kristallernas form och vad de kan hjälpa oss med.

* Vilka kristaller kan skydda mig mot skadlig strålning- datorer, tv.

* Kristallvatten - vilka stenar kan jag använda och vilka bör jag undvika.

* Kristallhealing för att stärka och hela energisystemet.

* Kristallgaller/ kristallgitter

* Kristallhealing för att jorda dig samt höja ditt medvetande.

* Avslutning och diplom utdelning

Datum:

Tid: (10:00 - ca 16:30)

Lokal: Herrviksnäs - Värmdö / alt Gustavsberg, 30 min från Slussen

Förkunskaper: Inga

Kursmanual & kurs intyg

Lärare: Anette Nyqvister - kristallterapaut / lärare

Anmälan: gå in på KONTAKT


Kursinformation: Kristallära - avancerad dag 2.

Under dag två kommer vi att fördjupa oss i kunskapen kring kristaller. Denna kurs dag lämpar sig för dig som redan har en grundläggande kunskap men som vill avancera och veta mer, eller du kanske önskar att använda dina kristaller lite mera regelbunde tex i meditation eller genom healing. Väljer du att gå dåda dagarna så får du så klart att få en mera komplett kunskap om kristaller. 


* Hur påverkas vi av kristallerna, vad händer med oss?

* Kristaller kopplade till mästare och ärkeänglar

* Hur du kan programera dina kristaller

* Kristallhealing i grupp

* "De 12" kristallerna av hög andlig energi

* Maya Shamansk trummeditation för att kontakta Moder Jord kristallen

* Kristallskallar deras uppkomst, aktivering och budskap

* Kristaller för försäljning

* Avslutning och kursintyg

Datum:

Tid: (10:00 - ca 16:30)

Lokal: Herrviksnäs - Värmdö / alt Gustavsberg, 30 min från Slussen

Förkunskaper: Du bör ha jobbat med din andliga utveckling i några år, samt ha ett genuint intresse för kristaller.

kursmanual & kursintyg

Lärare: Anette Nyqvister - kristallterapeut / lärare

Anmälan: gå in på KONTAKT


Bokning och kursavgift:

Vid bokning och betalning av hela kursavgiften 2 dagar är priset: 1.998:-

Anmälningsavgiften är 598:- den ska betalas senast 2 veckor innan angiven kursstart.

Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 598:- har satts in till Anette Nyqvister som mottagare.

Skicka intresseanmälan via min KONTAKT sida, så meddelar jag aktuellt kontonummer för kursavgiften. Resterande kursavgift på 1,400:- betalas senast 1 vecka innan kursstart om inget annat avtalats. Din anmälningsavgift är ditt godkännande av denna överenskommelse. Vid avbokning från arrangörens sida betalas full kurs och anmälningsavgift tillbaka. 


Vid bokning och betalning för bara en kursdag är kursavgiften 999:-

Anmälningsavgiften är 499:-, den ska betalas in senast 2 veckor innan angiven kursstart.

Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 499:- har satts in till Anette Nyqvister som mottagare. Skicka intresseanmälan via min KONTAKT sida, så meddelar jag aktuellt kontonummer för kursavgift. Resterande kursavgift på 500:- betalas senast 1 vecka innan kursstart om inget annat avtalats. Din anmälan är ditt godkännande av denna överenskommelse. Vid avbokning från arrangörens sida betalas full kurs och anmälningsavgift tillbaka.


Pendelkurs 

lär dig att kommunicera med

ditt Högre Jag, inre vägvisare & din intuition


Pendeln har används i 1000-tals år, och av olika anledningar. Pendeln visar "JA" och "NEJ" ett positivt eller negativt svar genom en enkel rörelse.

Medan det finns många teorier om hur pendeln fungerar, så sanningen är den att, det fortfarande ses som lite av ett mysterium. Pendeln har blivit studerad av många, och det finns många svar på hur det fungerar. En del människor tror att processen med pendeln och svaren kommer direkt från det Gudomliga. En annan är att pendeln tar upp energier från situationer och objekt för att besvara frågor. Denna teori är en av de teorier som de flesta människor tror på. En annan är att pendeln verkar som ett redskap för att gräva upp information som ligger djupt gömt i vårt undermedvetna för att överföra det till vårt medvetande, och på så sätt arbeta genom att ta kontakt med vår intuition och sjätte sinne.

 

Pendeln arbetar som en mottagare och översättare, från dina guider, skyddsänglar och andliga lärare. När pendeln rör sig, får du svar på dina frågor. En del människor beskriver sättet som en pendel arbetar på som att man för ihop den rationella och intuitiva sidan av sig själv (den vänstra och högra sidan av din hjärna).

När dessa två element förs samman, då har du möjlighet att fatta beslut utifrån dessa källor, i stället för bara från en av dom. 


Kursinformation:Pendel kurs - grundkursen/ för dig som är nybörjare

Datum: Ingen inplanerad kurs för höst & vinter - 2023

Pris: 900:-              

Tid: 10:00 - ca 16.00

Lokal: Violavägen 7 eller Andrummet i Gustavsberg(30 min från Slussen)

Förkunskaper: Inga

Kursmanual samt kursintyg

Lärare: Anette Nyqvister & Nina Åström

Anmälan: gå in på KONTAKT

Under grundkursen kommer vi att visa hur en pekare och pendelspö används. Du får också lära dig olika sett att använda din pendel, så att du kan införliva det i ditt liv.Du kommer också att få möjlighet att prova på pekare för att hitta jordkors-elektromagnetiska fält i jorden där vi inte bör sova eller vistas en längre tid.


Bokning och kursavgift:

Vid bokning och betalning är priset: 900:-

Anmälningsavgiften är 400:-, den ska betalas senast 2 veckor innan angiven kursstart.

Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 400:- satts in på något av Anette Nyqvister eller Nina Åström som mottagare. Skicka intresseanmälan till Anettes eller Ninas kontakt sida, så meddelar vi aktuellt kontonummer för kursavgift. Max fyra deltagare.

Resterande kursavgift på 500:- betalas senast 1 vecka innan kursstart om inget annat avtalats.


Notera att full kursavgift ska betalas även om du senare väljer att inte delta. Din anmälningsavgift är ditt godkännande av denna överenskommelse. Vid avbokning från arrangörenssida betalas full kursavgifttillbaka.


Kursinformation:Pendel kurs - avancerad

Datum: Ingen inplanerad kurs för höst & vinter - 2023

Pris: 900:- / vid bokning av båda dagarna, pris: 1.600:-

Tid: 10:00 - ca 16.00

Lokal: Violavägen 7 eller Andrummet i Gustavsberg(30 min från Slussen)

Förkunskaper: Inga

Kursmanual samt kursintyg

Lärare: Anette Nyqvister & Nina Åström

Anmälan: gå in på KONTAKT


Under steg två kommer via att arbeta med chakra balansering för att balansera dina chakran och föra in mera healing. Du får med dig en manual så att du kan fortsätta hemma, på familjen och vänner. 

* Historik om pendelns uppkomst * Guidad meditation  * Transformera ditt vatten för optimal energi * Budskap och vägledning från dina guider * Lära dig att använda pekare för att hitta jordkors och dina nuvarande guider.


Bokning och kursavgift:

Vid bokning och betalning är priset: 900:-, båda dagarna 1.600-

Anmälningsavgiften är 400:-/ 800:- den ska betalas senast 2 veckor innan angiven kursstart.

Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 400:- / 800:-satts in på något av Anette Nyqvister eller Nina Åström som mottagare. Skicka intresseanmälan till Anettes eller Ninas kontakt sida, så meddelar vi aktuellt kontonummer för kursavgift. Max fyra deltagare.

Resterande kursavgift på 500:-, 800:- betalas senast 1 vecka innan kursstart om inget annat avtalats.


Notera att full kursavgift ska betalas även om du senare väljer att inte delta. Din anmälningsavgift är ditt godkännande av denna överenskommelse. Vid avbokning från arrangörenssida betalas full kursavgifttillbaka.


Varmt välkommen till någon av mina kurser 

 

 

 

 


"Med penslarna i himlen och fötterna på jorden".